Dohney Ave
       
     
2014-1031_Doheny_Design-Review-Board-54.jpg
       
     
2014-1031_Doheny_Design-Review-Board-56.jpg
       
     
150112_COURTYARD_Redesign.jpg
       
     
140824_axon.jpg
       
     
150212_Doheney_L10.jpg
       
     
Section_D.jpg
       
     
Dohney Ave
       
     
Dohney Ave

A complex series of multi-unit living spaces created from the ground-up form the infrastructure for pockets of nature in an urban setting. A large courtyard split down the middle with a 4ft grade change posed an interesting design challenge. A geologic shift accentuates this grade change in plate steel terracing. Scheduled completion late 2017.

2014-1031_Doheny_Design-Review-Board-54.jpg
       
     
2014-1031_Doheny_Design-Review-Board-56.jpg
       
     
150112_COURTYARD_Redesign.jpg
       
     
140824_axon.jpg
       
     
150212_Doheney_L10.jpg
       
     
Section_D.jpg